Integritetspolicy – Konsultbolag i Göteborg

Integritetspolicy

Integritetspolicy - Konsultbolag i Göteborg med gôrgoa systemutvecklare!

Senast uppdaterad 29-feb-2024
Verksam från 29-feb-2024

Denna integritetspolicy beskriver riktlinjerna för

Holly Tech AB,
Vallgatan 17,
Västra Götalands län
411 16 Göteborg,
Sverige,
e-post: admin@hollytech.se,
telefon: 072-302 08 69

avseende insamling, användning och offentliggörande av din information som vi samlar in när du använder vår webbplats (https://hollytech.se). Genom att få tillgång eller använda tjänsten samtycker du till insamling, användning och offentliggörande av din information i enlighet med integritetspolicyn. Om du inte samtycker till detta, vänligen inte få tillgång eller använd tjänsten. Vi kan ändra vår integritetspolicy när som helst utan föregående meddelande till dig och kommer att publicera den reviderade integritetspolicyn på tjänsten. Den reviderade policyn kommer att vara effektiv 180 dagar från det att den reviderade policyn publiceras på tjänsten, och din fortsatta åtkomst eller användning av tjänsten efter detta tidpunkt kommer utgöra ditt godkännande av den reviderade integritetspolicyn. Därför rekommenderar vi att du regelbundet granskar sidan.

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att samla in information om hur besökare interagerar med vår webbplats. Denna information används endast för att analysera och förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Vi lagrar inte personlig information i samband med denna analys.

Integritetspolicy – Konsultbolag i Göteborg

Tredjeparts länkar och användning av information

Integritetspolicy - Konsultbolag i Göteborg med gôrgoa systemutvecklare!

Vår sida kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Denna integritetspolicy gäller inte integritetspolicyn och andra praxis hos tredje parter, inklusive tredje part som driver webbplats eller tjänst som kan vara tillgänglig via en länk på tjänsten. Vi rekommenderar starkt att du granskar integritetspolicyn för varje webbplats du besöker. Vi har ingen kontroll över och antar inget ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis hos någon tredje parts webbplatser eller tjänster.

Integritetspolicy - Konsultbolag i Göteborg med gôrgoa systemutvecklare!