Buddy Holly – Take your time

Buddy Holly – för de flesta känd som en artist, men för oss på Holly också ett sätt att främja delaktighet, samhörighet och välkomnande.

Alla på Holly har en Buddy Holly från dag 1. Egentligen ännu tidigare. På Holly får du nämligen vara med på alla aktiviteter även om din första anställningsdag ännu inte är kommen. En slags pre-boarding. I ett tidigt skede hjälper din Buddy dig att känna dig välkommen. Det kan vara allt från att svara på frågor, visa hur grejer på kontoret fungerar, till att helt enkelt vara en trygg punkt i ett annars osäkert skede med förändringen det innebär att byta arbetsgivare.

När tiden väl är kommen för din första dag hänger din Buddy med på din onboarding. Kanske har hen några bra tips att dela med sig av rörande hur det är att vara konsult på Holly? Är appen eller webben det smidigaste sättet att tidrapportera? Framförallt hjälps du och din Buddy åt att spåna på din första kompetensplan. Förhoppningsvis kan du och din Buddy kanske hitta några synergier från antingen era likheter som personer och konsulter, men även från era olikheter. På Holly får du självklart möjlighet att lägga ordinarie arbetstid på din kompetensutveckling. Effekten av den hoppas vi höjs av att du har ett bollplank att diskutera kompetenshöjande aktiviteter med, be feedbacka på grejer du gjort, osv.

Eftersom vi på Holly har ett agilt mindset kring det mesta gäller det även kompetensplanen och din Buddy. Några gånger per år planerar vi in tid för att ni ska kunna ses, stämma av hur det gått med de aktiviteter ni planerat, revidera om det kommit in nya grejer som du hellre prioriterar eller bara har en trevlig stund med lite gott käk och häng.

Take your time

Take your time – inte bara en svängig låt av Buddy Holly, men också en hjälp på traven att faktiskt spendera tid på din personliga utveckling som konsult. Alla vi som jobbar med systemutveckling av olika slag, och i synnerhet vi som är konsulter vet att vårt yrke ibland kräver att man breddar sin verktygslåda. Jag personligen tycker åtminstone att det gör mig till både en bättre utvecklare och en bättre konsult att hålla mig uppdaterad. Som många andra kan jag dock lätt hamna i fällan att tiden bara rullar och min mer fokuserade kompetensutvecklingstid går till spillo. Där kommer Take your time in.

På Holly planerar vi in tid i kalendern för att påminna dig om att nyttja din kompetensutvecklingstid. Ta dig tiden helt enkelt! Mycket fyndigt allt detta, eller hur? Under den tiden får man komma in till kontoret, käka en go’ lunch med sin Buddy och sina andra kollegor för att sen sitta tillsammans och jobba med sin kompetensutveckling. Att göra det tillsammans skapar möjlighet för lite kunskapsdelning och om inte annat är det väldigt nära till en trevlig AW på kontoret med dina kollegor.

Låter det som ett koncept du gillar? Hör av dig till oss så tar vi en kaffe och berättar mer!

Dela inlägget:

Relaterade inlägg

Bli en av oss

Älskar du också att leverera värde med stolthet och vill jobba med ett gäng duktiga systemutvecklare?

Vi söker dig med några års erfarenhet och med passion för problemlösning och mjukvaruutveckling. Alla intervjuer utförs uteslutande på svenska.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Du får upptäcka spännande uppdrag där du får vara med och påverka, njuta av betald och skräddarsydd kompetensutveckling, samarbeta med engagerade och inspirerande kollegor, bli del av en inkluderande och hållbar arbetskultur, samt mycket mer. 

Välkommen till oss på Holly Tech - konsultbolag i Göteborg med systemutvecklare!

Tveka inte på att skicka in din ansökan och bli en del av Holly.
Vi ser fram emot att lära känna dig!

Låt oss snacka

Holly Tech - konsultbolag i Göteborg med systemutvecklare!